O NAMA

Villa Dalila

Dalila Apartment

Turistički objekat Apartmani Dalila, u kojem se nadamo da ćemo Vam poželjeti dobrodošlicu, bez sumnje spada u najljepše i najekskluzivnije smještajne kapacitete ulcinjske Velike plaže. Ništa manji adut od njegove ljepote i uslova koje Vam pruža nije ni tradicionalno gostoprimstvo njegovog osoblja. Činjenica da nam se sa svakom novom sezonom vraćaju gosti koji su već uvidjeli šta sve možemo i nudimo, jasno pokazuje koliko brižljivo njegujemo gostoprimstvo po kojem je i cijela regija odavno prepoznata. Svrha su utisak, sadržajan odmor i zadovoljan gost sa željom da dođe ponovo.

Objekat krasi središnji dio Velike plaže, najveće Jadranske plaže, koju s pravom porede sa čarobnim pješčanim plažama Brazila i Meksika. Svakako nije slučajnost da je Velika plaža već 10 godina nosilac plave zastavice od čega 7 zaredom. Uz prepoznatljivu ljepotu tu je i kvalitetna infrastruktura – uređena kupališta, sportski tereni za odbojku, suncobrani, ležaljke, oglasne table, rekviziti za djecu, prilazne staze, plažni barovi i toaleti. Poznata kupališta Noki, Bonita i Copacabana su od Vašeg budućeg smještaja udaljena svega 850 m, 15-ak minuta hoda, ili 5 minuta vožnje automobilom za koji je obezbijeđen besplatan parking u bilo koje doba dana.

Vila Daila

Naša uspješna turistička priča datira od davne 1986. godine, sa izgradnjom objekta po najsavremenijim standardima, renoviranog 13 godina kasnije.

Dodatnu draž vili daju blizina drevnog Ulcinja koji Vam omogućava dobru zabavu i razgledanje velikog broja kulturno-istorijskih sadržaja, kao i Ade Bojane čije ljepote nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Svojim izgledom, komforom i luksuznom opremom, ljubaznošću i brižnošću osoblja, vila Dalila gostu pruža sve pretpostavke za ugodan i nezaboravan odmor. Klimatizovane sobe sa kupatilima, terasama i kuhinjama, opremljene kablovskom televizijom, te besplatnom wifi mrežom su Vaše više nego ugodno utočište u rijetkim časovima kada vam treba odmor i san ili kada se tek spremate za draži rivijere. Za to vrijeme ne brinete ni o svom automobilu koji je bezbjedno smješten na našem parkingu. Zavisno od Vaših potreba i želja, u krugu od 50 m imate bogato snabdjevene markete, kao i više restorana sa domaćom i internacionalnom kuhinjom i veoma povoljnim cijenama. Garantovani mir i tišina velikog dvorišta sa divnim voćnjakom, sigurnost, kao i potpuna intima i komfor stvaraju idealnu atmosferu za porodični odmor za pamćenje.

Za Vas koji se odlučite za avio prevoz nudimo i mogućnost transfera putnika sa aerodroma Podgorica i Tivat.

Ukoliko ste riješeni da ne propustite ni posjete atraktivnim lokacijama koje od srca preporučujemo, osoblje Apartmana Dalila Vam stoji na raspolaganju.

Ugodan boravak i da se osjećate kao kod svoje kuće želi Vam osoblje vile Dalila.