Dobrodošli u Villu Dalila

Rezervišite Smeštaj
FRONT IMAGE PAGE
Vila Dalila je privatni smještaj u centru Štoja, na lijepoj lokaciji u neposrednoj blizini grada Ulcinja. Objekat se nalazi u mirnom dijelu, u velikom dvorištu sa voćnjakom i vlastitim parkingom.Apartmani su smješteni na sredini Velike plaže, duge 12 km, gdje se može naći raznovrsna ponuda sportskih terena, barova, prostora za djecu i ljekovito blato. Svaka od brojnih plaža posjeduje vlastiti besplatni parking.Toplo i čisto more, uz raznovrsna mjesta za kupanje i sunčanje vrlo brzo će Vas  primorati da se opustite i zaboravite na uobičajeni način života. Vila Dalila je idealno mjesto za ljude i porodice koji znaju cijeniti vrijednosti poput tišine, mira i očuvane prirode.Nedaleko od ove oaze mira mogu se naći različiti sadržaji i za one koji su u potrazi za provodom,  izlascima, istorijskim ljepotama i ostalim komercijalnim sadržajima  
ATRAKCIJE U ULCINJU
ADA BOJANA
Rijeka Bojana

Rijeka Bojana (Buna na albanskom, Barbana na latinskom) izvire iz Skadarskog jezera i duga je 44 km. Rijeka unosi u[...]

old town
Stari Grad SHAS

Stari, praistorijski grad Šas ili Svač se nalazi na vrhu brežuljka (na 85 m) koji se pruža sjeverno od Šaskog[...]

oldtown ulcinj
Stari Grad

Mnogi osvajači, kao što su Iliri, Grci, Rimljani, Slaveni, i na kraju Turci su pokušali da osvoje Ulcinj i mnoge[...]

NAŠE USLUGE

Apartman Dalila

Apartmani Dalila posjeduju veliki broj soba i apartmana različitih veličina i namjena. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaje, grijanje, kablovsku TV, besplatni bežični internet. Sastavni dio soba i apartmana je potpuno opremljena kuhinja sa svim neophodnim elementima i posuđem. Sobe su opremljene ormarima za garderobu. Roštilj je na raspolaganju svim gostima. Imamo i sopstvene hidrofore i agregate tako da nema bojazni od problema sa napajanjem i nestašicom vode.U slučaju da ste se odlučili za grupno ljetovanje u ponudi su, takođe, klimatizovane sobe sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom. 

Book Now
Osoblje Apartmana Dalila je Vam je na usluzi 24 sata dnevno. Recepcija je uvijek otvorena. Nudimo Vam mogućnost prevoza do aerodroma i nazad, prevoz do plaže, siguran sef za dragocjenosti, čuvanje djece, usluge korištenja veš mašine, najam automobila, kao i fotokopiranje dokumenata. Osoblje apartmana Dalila stoji vam na usluzi ukoliko želite posjetiti neke od svjetski poznatih atrakcija Crne Gore kao što su nacionalni parkovi Skadarsko jezero i mauzolej Lovćen, muzej grada Cetinja, slikoviti gradić Rijeka Crnojevića, poznati manastir Ostrog, ili želite posjetiti neke druge destinacinacije na crnogorskom primorju. ….
Apartmani Dalila nude svojim gostima mogućnost iznajmljivanja bicikla. Biciklom  možete posjetiti Šasko jezero ili Adu Bojanu. Ova vrsta putovanja jedan je od najboljih načina da se izbliza upozna ljepota okoline i istinski uživa svim čulima. Pored označene biciklističke staze, preporučujemo obilazak gradova i sela gdje ćete se upoznati sa bogatom crnogorskom kulturom, tradicijom i gastronomijom – Vladimir, Ostros, Pečurice. Preporučujemo Vam uzbudljivi trekking na plaži, kao i obilazak Ulcinja, Valdanosa, Starog grada i maslinika biciklom. Bicikla koja iznajmljujemo su Mountain bike, Trekking, Trekking Coast.

Aerodrom Podgorica Aerodrom Podgorica se nalazi 11 km od glavnog grada Crne Gore. Svaki dan su na rasporedu letovi za Beograd, kao i za razne evropske i svjetske destinacije. Tokom ljetne sezone postoje brojni čarter letovi i vazdušna povezanost sa svim većim gradovima u svijetu. Udaljenost od naših apartmana je oko 95 km (1,5 h)

Info telefon: +382 20 653 016
Web stranica: www.montenegroairports.com
Aerodrom luka Tivat – Aerodrom Tivat je idealan izbor dolaska na crnogorsku obalu. Tivat je samo 20 km udaljen od turističkih metropola Budve i manje od 10 kilometara od Kotora. Postoje dnevni letovi za Beograd, kao i za razne evropske destinacije. Tokom ljetne sezone postoje charter letovi za glavne gradove Evrope i svijeta. Udaljenost od naših apartmana je oko 80 km (1,5 h).

Info telefon: +382 32 671 337
Web stranica: www.aptivat.com
Sa aerodroma Tivat ili Podgorica organizujemo prevoz za Vas, u oba pravca.

 

REVIEWS
Andreas (Germany)

““Very nice, friendly and helpful owner; they provided everything we asked for – that exceeded all expectations – very good service! Nice garden, terrace and balconies with possibilities to get in contact with other guests.””

Zarine (Russia)

““We lived in these apartments for a month and liked everything. For a family vacation it is what you need. A quiet place with a beautiful garden and backyard. The nearest beach is perfect””

NASI PARTNERI