Soba sa balkonom
(2 osobe)

Ova soba od 32 m² je savršena za parove. Ima vlastiti namješten balkon s pogledom na vrt. Tu su i potpuno opremljena kuhinja, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, klima uređaj i kupatilo s tušem.Dodatno, ovaj studio uključuje:  dodatni ležaj (duži od 2 metra), grijanje, mermerni pod, mrežu protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškire i posteljinu.Ovaj studio nudi mogućnost upotrebe vanjskog prostora za odmor i uživanje u obrocima.

Soba sa balkonom
(3 osobe)

Ovaj studio je idealan za tri osobe ili malu porodicu. Ima prekrasan namješten balkon s pogledom na vrt, kao i potpuno opremljenu kuhinju, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, klima uređaj i kupatilo s tušem.Studio  posjeduje tri ležaja i to jedan bračni (190×200) i jedan singl (90×200) Sadržaj ovog studija još uključuje: grijanje, mermerni pod, mrežu protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškire i posteljinu.Studio ima mogućnost upotrebe vanjskog prostora za odmor i uživanje u obrocima. 

Soba sa balkonom
(4 osobe)

Studio je veličine 35m² i idealan je za porodični smještaj. Pored udobnih kreveta, dva kreveta za po jednu osobu, jedan veliki bračni krevet, kablovske TV,  kuptila s tušem, ovaj klimatizirani apartman ima vlastitu terasu sa stolom i stolicama i kuhinju. Gosti mogu koristiti otvoreni prostor za večeru. Studio ima i grijanje, mermerni pod, mrežu protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškire i posteljinu.

Soba sa balkonom
(5 osoba)

Ovaj klimatizirani petokrevetni smještaj ima dvije odvojene spavaće sobe. Ukupna površina je 36 m², a uključuje i namješten balkon i terasu. Gostima su na raspolaganju kablovska TV, kuhinja, kao i korištenje besplatnog bežičnog interneta. Kupatilo je zasebno i opremljeno tušem i fenom za kosu. Soba ima jedan bračni krevet i tri kreveta za po jednu osobu.Inače kupatilo i kuhinja su zajednički za obje sobe.Dodatno se može koristiti mašina za veš, grijanje, mermerni pod, mreža protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškiri i posteljina.

Porodična soba

Apartman za 6 osoba ima površinu od 60m². Nalazi se na zadnjem spratu te se može udobno smjestiti grupa prijatelja ili veće porodice. Ima dvije spavaće sobe. U svakoj se nalazi po jedan veliki bračni krevet (dimenzije 190×200) i jedan obični ležaj. Apartman je u potpunosti klimatiziran, ima kablovsku TV, kompletno opremljenu kuhinju i privatno kupatilo. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na dvorište i širu okolinu.Sadržaj ovog studija uključuje:  grijanje, mermerni pod, mrežu protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškire i posteljinu.

Dvosobni apartman sa terasom

Veličina apartmana je 65m², sa dvije spavaće sobe sa zasebnim kupatilom. U jednoj sobi se nalazi bračni i krevet za jednu osobu i jedan singl, a u drugoj su četiri zasebna kreveta. Apartman ima vlastitu terasu i balkon s pogledom na naše dvorište, dva klima uređaja i dva TV-a sa kablovskom, kao i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Tu su također  mašina za veš, grijanje, zvučna izolacija, mermerni pod, mreža protiv komaraca, fen za kosu, toaletni pribor, peškiri i posteljina. Može se koristiti i vanjskog prostora za odmor i uživanje u obrocima, te dvorišna garnitura.